Double Plise Sineklik

Double Plise Sineklik modelimiz, pencerelerinizde size kullanım kolaylığı ve rahatlığı sağlayan, tek dokunuşla açılıp kapanan sineklik çeşididir. Pencerenizdeki tül mekanizmasını otomatik olarak kendi bünyesinde toplayan şık ve kullanışlı sineklik modelidir.

Duble pileli veya diğer adıyla Double Plise Sineklik alüminyum profillerden imal edilir. Hava koşullarına dayanıklı kaliteli fiberglass tüllerin kullanıldığı ürün 15x40 mm. kutu profilinden oluşan ana kasa içerisine monte edilmiş ana toplayıcı sarım kutusu, yan raylar ve altta mekanizmayı sabitleyici mıknatıs profillerinden oluşmaktadır.

Duble kapı pencere sineklik modelleri için fiyat talep edebilirsiniz. Doğru fiyatlandırma için ölçü alma tekniğini bilmeniz gerekmektedir. Ölçü alırken kapının / pencerenin kasa kısmının içinden ölçmeniz gerekmektedir. Slim model için +5 cm, Gold modeller için +8 cm ilave eklemeyi unutmayınız. Ayrıntı bilgi için aşağıdaki Ölçü Nasıl Alınır? bölümüne bakınız.

Duble Kapı Pencere Sineklik Ölçü (Min./Mak.)
Genişlik:100cm-320cm
Yükseklik:100cm-300cm

Duble plise sineklik modelleri hakkında merak ettiğiniz bilgi için ya da teknik bilgi için bize Whatsapp'dan yazmak için tıklayınız.

Sineklik Modelleri Gösterim: 14762
Tags
Yazdır